Menukortet hos Restaurant Oven Vande ved Volden er fyldt med smagsfylde herligheder for øjne, sjæl og ganen. Uanset anledning finder man altid vej til vores restaurant. Vælg mellem vores forfriskende forretter, vores møre steaks- og hovedretter. Afslut med klassisk og krydret oste eller vores imodstålige desserter. ~ Velbekomme
Sæsonmenu April & Maj
Smørdampet hvideslikasparges med håndpillede rejer, hertil sauce Mouseline, stenbiderrogn og karse
Stegt kalvemørbrad i duet med sprængt kalvespidsbryst, lys velute sauce med kørvel samt peberrods mousse, syltede svampe og variation over blomkål, hertil dagens kartoffel
Udvalg af gårdoste med passende tilbehør
Pocheret rabarber med rabarber sorbet, hvidchokolade mousse, syrlig broken gel og crumble
2 retter kr. 425,- 3 retter kr. 495,- 4 retter kr. 550,-
Vælg en af vores forretter. Her går smag, friskhed og råvarer hånd i hånd. Der kan maksimalt vælges 3 forskellige forretter pr. bord.
tilsmagt med cognac, souffle af laks og jomfruhummer, hummerbrud og urter
trøffelmayo, Iberico Chips og plukkede urter
rosa grape, avocado og syrlige æbler
grilleret artiskok, soltørrede tomater, pesto og høvlet Parmesan
Der kan maksimalt vælges 3 forskellige hovedretter pr. bord.
serveres med stegte svampe og sæsonens grønt, håndlun hjemmelavet ægte bearnaisesauce og sprøde fritter
serveres med stegte svampe og sæsonens grønt, håndlun hjemmelavet ægte bearnaisesauce og sprøde fritter
Pom. Saute, ærte Francaise og Wienerdreng med ansjoser og peberrod
i svampecreme tilsmagt med Calvados, toppet med parmesan
Julienne urter vendt med babyspinat, blåmuslingssauce med brunet smør og vesterhavsost
Laksefaseret rødtungefilet og pankostegt rødspættefilet med håndpillede rejer,
ferskrøget laks, sauce Hollandaise og persille kartofler
vendt med babyspinat og vesterhavsost
Salt bagt selleri på plukkede urter vendt med trøffel olie, ristet kerner, sprødt knas og sauce Hollandaise
Svampe consommé, ravioli fyldt med svampe og spinat, sprøde brød stykker og parmesan
udvalg af danske og udenlandske gårdoste serveret med hjemmesylt, nødder og oliven samt hjemmebagt brød
Tærte, mousse, kage og is
hvid chokolade mousse og syrlig broken gel og crumble
Kornet af hjemmelavet vaniljeparfait fyldt med ananassorbet, bund af ananascarpaccio, knas og chokoladesauce
2 slags hjemmelavet iscreme med coulis og hvid chokolade
med med karamelcreme, knas, vaniljeis og passionscreme