Menukortet hos Restaurant Oven Vande ved Volden er fyldt med smagsfylde herligheder for øjne, sjæl og ganen. Uanset anledning finder man altid vej til vores restaurant. Vælg mellem vores forfriskende forretter, vores møre steaks- og hovedretter. Afslut med klassisk og krydret oste eller vores imodstålige desserter. ~ Velbekomme

Vi anbefaler

  • Sæsonmenu

    Sæsonmenu April & Maj
    Smørdampet hvideslikasparges med håndpillede rejer, hertil sauce Mouseline, stenbiderrogn og karse
    Stegt kalvemørbrad i duet med sprængt kalvespidsbryst, lys velute sauce med kørvel samt peberrods mousse, syltede svampe og variation over blomkål, hertil dagens kartoffel
    Udvalg af gårdoste med passende tilbehør
    Pocheret rabarber med rabarber sorbet, hvidchokolade mousse, syrlig broken gel og crumble
    2 retter kr. 425,- 3 retter kr. 495,- 4 retter kr. 550,-

Forretter

Vælg en af vores forretter. Her går smag, friskhed og råvarer hånd i hånd. Der kan maksimalt vælges 3 forskellige forretter pr. bord.

  • Jomfruhummer bisque

    148,-

    tilsmagt med cognac, souffle af laks og jomfruhummer, hummerbrud og urter

  • Rørt tatar med krydderurter og cognac

    148,-

    trøffelmayo, Iberico Chips og plukkede urter

  • Laksesalat med ferskrøget laks

    138,-

    rosa grape, avocado og syrlige æbler

  • Carpaccio af lufttørret okseinderlår

    138,-

    grilleret artiskok, soltørrede tomater, pesto og høvlet Parmesan

Steaks af okse

Der kan maksimalt vælges 3 forskellige hovedretter pr. bord.

  • Oksetournedos fra grill af velhængt kødkvæg 220 g

    365,-

    serveres med stegte svampe og sæsonens grønt, håndlun hjemmelavet ægte bearnaisesauce og sprøde fritter

  • US Striploin New Your style ca. 300 g

    378,-

    serveres med stegte svampe og sæsonens grønt, håndlun hjemmelavet ægte bearnaisesauce og sprøde fritter

  • Steak af krogmodnet dansk oksehøjreb 300 gram

    385,-

Hovedretter

  • Klassisk Wienerschnitzel

    248,-

    Pom. Saute, ærte Francaise og Wienerdreng med ansjoser og peberrod

  • Liguni pasta med stegt oksemørbrad

    229,-

    i svampecreme tilsmagt med Calvados, toppet med parmesan

  • Dagens fangst med kammusling

    315,-

    Julienne urter vendt med babyspinat, blåmuslingssauce med brunet smør og vesterhavsost

  • Sol over Lillebælt

    295,-

    Laksefaseret rødtungefilet og pankostegt rødspættefilet med håndpillede rejer,
    ferskrøget laks, sauce Hollandaise og persille kartofler

  • Perleotte med Jomfruhummerhaler og kammuslinger

    278,-

    vendt med babyspinat og vesterhavsost

  • Vegetar menu 2 retter

    288,-

    Salt bagt selleri på plukkede urter vendt med trøffel olie, ristet kerner, sprødt knas og sauce Hollandaise

    Svampe consommé, ravioli fyldt med svampe og spinat, sprøde brød stykker og parmesan

Ost

  • Ostetallerken med 4 oste

    125,-

    udvalg af danske og udenlandske gårdoste serveret med hjemmesylt, nødder og oliven samt hjemmebagt brød

Desserter

  • Oven Vandes dessert tallerken

    115,-

    Tærte, mousse, kage og is

  • Pocheret rabarber med rabarber sorbet

    98,-

    hvid chokolade mousse og syrlig broken gel og crumble

  • Københavnerstang på vores måde

    98,-

    Kornet af hjemmelavet vaniljeparfait fyldt med ananassorbet, bund af ananascarpaccio, knas og chokoladesauce

  • Is for sjov

    78,-

    2 slags hjemmelavet iscreme med coulis og hvid chokolade

  • Blødbagt chokoladekage

    98,-

    med med karamelcreme, knas, vaniljeis og passionscreme

Print