En aften med skaldyr og vildt.
Oven Vande Ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia.
Inkluderer
Ceviche af kammusling med passionsfrugt
Løjrom og creme double
Jomfruhummer
kraftig bisque med piment de espilette og grøn olie
Confit af vildand med vagtelæg
pom purre og trøffel
Medaljon af rådyrfilet stegt i pancetta
druer og kejserhat i mild cremesauce
Elgfilet stegt i knust sortpeber
vildtpeber sauce med ribs
Desserttallerken
kage – chokolade – sorbet – iscreme
Pris pr kuvert
Kun Kr. 598,-Normalpris 785,-
Praktiske informationer
Har vi ikke fået lov at åben til d. 22. januar vil arrangementet blive flyttet til ny dato.
Husk at mebdringe din billet ved ankomst.
En vildt oplevelse ud over det sædvanlige. Derfor kalder vi det også – Det er helt vildt” Book din plads allerede nu.