Forårsmenu

Forårsmenu hos Oven Vande Ved Volden

Oven Vande Ved Volden præsenterer henover hele året en række sæsonmenuer. Se vores forårsmenu nedenfor.

( april – maj – juni )

Vælg forret

  • Nye hvide slikasparges og håndpillede Skagens rejer, knust peber og sauce Mouseline
  • Blinis og stenbider rogn, avocado, grønne løg, grape og creme double
  • Ferskrøget laks fra Kerteminde, grøn mayo, forårssalater, fermenteret agurk
  • Røget dådyrkølle, slikasparges og vårspinat a la creme

Vælg hovedret

  • Stegt farseret unghanebryst med sommertrøffel i sprød parmaskinke, kantarel cremesauce, nye persille kartofler
  • Rosastegt dansk kalvefilet med estragon og rosa pebersauce, flan af forårsspinat, nye smørstegte kartofler
  • Grillet lammekrone og kølle af forårslam, sprøde grønsager og nye kartofler

Vælg dessert

  • Dessert duet: Hvidchokolade Panna Cotta med hindbærcoulis, vaniljeisbombe med ananassorbet
  • 4 spændende unika oste, oliven, kvæde, syltede nødder samt smørristet rugbrød
  • Rabarber & jordbær dessert, rabarber trifli som shots og hvidchokolademousse, knas og jordbærsorbet

Pris pr. kuvert kr. 398,00
ved minimum 20 voksne kuverter

Forår festarrangement 1

Velkomstdrink
1 glas mousserende rose

3 retter forårsmenu

Vin ad libitum
Husets hvid- og rødvin, øl, sodavand og isvand skænkes ad libitum under middagen

Kaffe og te
med hjemmebagt kransekage fra buffet
(arrangementet og serveringen slutter efter kaffe)

Pris pr. kuvert kr. 698,00 ved minimum 20 voksne kuverter

Forår festarrangement 2

Velkomstdrink
1 glas mousserende rose

3 retterforårsmenu

Vin ad libitum
Husets hvid- og rødvin, øl, sodavand og isvand skænkes ad libitum under middagen

Kaffe og te
med hjemmebagt kransekage fra buffet

Barbord
Husets hvid- og rødvin, øl, sodavand og isvand frem til natmaden serveres

Natmad
valgfri suppe

Pris pr. kuvert kr. 845,00 ved minimum 20 voksne kuverter

Bestil bord online. Eller ring på tlf. 76 20 02 26