Italiensk buffet

Italiensk forårs og sommerbuffet hos Oven Vande Ved Volden

Nyd en spændende italiensk buffet ud af huset

Forretter

  • Carpaccio af laks på sæson salat med soltørret tomat og artiskok, basilikum pesto
  • Scampirejer All´Arrabbiata med mild chili og krydderurter hertil pikant hvidløgsdressing
  • Bresaula (lufttørret okseinderlår) på marineret rucolasalat med frisk høvlet parmesan og grillerede grønsager

Det lune

  • Braiseret unghane Cacciatora i sprød Parmaskinke i svampecreme med marsala
  • Langtidsstegt kalvetykstegsfilet med rosmarin, timian og hvidløg

Tilbehøret

  • Italiensk tomatsalat med Buffalo mozzarella oliven og grønne løg
  • Pastasalat med oliven og basilikums pesto
  • Små råstegte hvidløgs kartofler med krydderurter

Ost & Dessert

  • Tallegio med syltede grønne figner i honning (Italiensk rød kit ost)
  • Vanilje og hvidchokolade Panna Cotta med hindbærsauce (portionsanrettet)

Buffeten serveres med hjemmebagt Italiensk stenovnsbrød, smør & oliventapenade

Pris pr kuvert ved minimum 20 kuverter kr. 248,00

Ring og få gode råd – Ring på telf. 76 20 02 26