Restaurant Oven Vande tilbyder en lækker »ud af huset« julebuffet
som kan bestilles fra fredag d. 17. november frem til og med lørdag d. 16. december
Den kolde
- Marinerede hvide julesild med løg og kapers samt karrysalat
- Akvavit gravad laks med krebsehaler og sennepsdilddressing
- 1/2 æg med rejer og mayonnaise
- Lækker skaldyrssalat i pikant dressing med citron og dild
Den varme:
- *Krydret julemedister med sønderjysk hvidkål
- *Frikadeller med hjemmelavet rødkål tilsmagt med solbær og andefedt
- *Tartelet med høns i asparges
- *Mørbradbøf med svampe a la creme
- *Langtidsstegt oksefilet med flødebagte kartofler
Lækker vinter salat vendt med dressing
*=Lun selv, med mindre andet aftales
Den søde:
Ris a la mande med kirsebærsauce
Dejligt hjemmebagt brød og smør
Pris pr. kuvert kr. 269,- ved min. 12. kuverter
Tilkøb:
- Stegt rødspættefilet med remoulade og citron Kr. 35,-
- Sprød stegt ribbenssteg med rødkål Kr. 45,-
- 3 slags oste med tilbehør Kr. 45,-
- Chokoladekag med appelsin mousse topping Kr. 30,-