JULEFROKOST 2020

Julefrokost og Nytårsmenu 2020 i Fredericia

Vi tager ansvar og vi passer på jer og os selv. Vi skruer op for julehyggen med klassisk serveret julefrokost
Vi skaber større afstand mellem bordene og overholder gældende myndigheds krav. Vi spiller afdæmpet julemusik og skaber masser af julestemning
Vi sørger for håndsprit på alle bordene

Julefrokost arrangementet afholdes fra kl. 18.30 på følgende dage
20., 27., 28. November & 4., 5, 11, December
Arrangementet kan bestilles til min 6 personer, ellers henviser vi til vores julemenu

På bordet står

  • Marinerede hvide julesild med hjemmelavet karrysalat
  • Ferskrøget laks fra Kerteminde
  • Håndpillede Grønlandske rejer med 1/2 æg, citron og mayonnaise
  • Klassisk Anderilette med trøffel
  • Hjemmelavet sylte og håndsøret rullepølse med rødbeder og sennep

Lunt som serveres løbende ved bordet

  • Sprødstegt fiskefilet med remoulade og citron
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Julemedister
  • Frikadeller med kål
  • Kalvemedaljon med svampe a la creme
  • Sprød stegt ribbenssteg og hjemmelavet rødkål med solbær og ribs

Osten og det søde

  • 3 udvalgte oste med hjemmesylt, nødder og frisk frugt
  • Ris a la mande med lun kirsebærsauce
  • Juleknas til kaffen

Book nu! – Ring på 76 20 02 26

Vælg en af følgende julepakker


PAKKE 1

Julefrokost
Incl te og kaffe – andre drikkevarer bestilles og afregnes efter forbrug.

Pris pr. kuvert kr. 435,

PAKKE 2

Julefrokost med drikkevarer,
Øl, sodavand og vin ad libitum frem til kl. 01.00 – inkl. kaffe og te.

Pris pr. kuvert kr. 800,-

PAKKE 3

Julefrokost med det hele
Snaps og shots skænkes rundt til julesilden (3 gange). Øl, sodavand og vin ad libitum frem til kl. 01.00 – inkl. kaffe og te. Cognac/likør skænkes til kaffen (1 gang).

Fri drinks og udvalgte cocktails fra kl. 22.00 – 01.00.

Pris pr. kuvert kr. 1.225,-


Nytårsmenu 2020

Tag Jer tid til gæsterne, og lad os stå for maden nytårsaften.
Se vores super herlige Nytårsmenu. Få en smagsoplevelse i særklasse på årets sidste dag.

Forret
Cremet hummerbisque tilsmagt med champagne og cognac
hummerbrud og piment d espilette

Mellemret
Vildt ballotine med fasan, andelever og pistacienødder
trøffelmayo og plukkede salater

Hovedret
Helstegt oksemørbrad i krydderurteskorpe
farserede svampe, jordskokke flan med Vesterhavsost
sautee af vinter grønt, Pom. Anna og sauce Perigord

Dessert
Årets Nytårsisbombe 2020 Romanoff
Vaniljeisparfait fyldt med appelsinsorbet
jordbærcoulis og vandbakkelse fyldt med jordbær og hvid chokolade mousse

Midnats kransekage 
Hjemmebagt kransekage dyppet i chokolade

Pris pr. kuvert kr. 485,- ved min. 2 kuverter