Spansk/Italiensk Luksus buffet

Luksus buffet hos Oven Vande Ved Volden

Nyd en herlig Spansk/Italiensk Luksus buffet

De kolde forretter

  • Tapas med hummerhale salat i mild skaldyrsdressing med krydderurter
  • Terrin af havørred, krebsehaler i Noritang med sennepscreme og syltede urter
  • Carpaccio af lufttørret okseinderlår med soltørrede tomater og grillerede artiskokker, hjemmelavet pesto og frisk høvlet parmesan
  • San Danielle skinke med spændende antipasti

Det lune

  • Scampi fritte i panko med lime og chilidressing
  • Meunierestegt hellefiskefilet med hvid artiskokcreme på urtebund
  • Skiver af helstegt trøffelfarseret oksemørbrad på bund af lun zucchini ragout
  • Medaljoner af hjortefilet stegt i italiensk pancetta, pebersauce og stegte svampe

Tilbehør

  • Italiensk tomatsalat med Buffalo mozzarella
  • Fennikelsalat med grønne bønner og soltørrede tomater
  • Stegt kartofler med rosmarin og chili

Osten og det søde

  • Udvalg af spændende Italienske og spanske ostespecialiteter
  • Spansk mandeltærte med æble og creme chantilly
  • Hvid chokolade Panna Cotta med hindbær sauce
  • Hjemmelavet vaniljeislagkage med ananas sorbet og chokoladeknas

Pris pr. kuvert kr. 465,00
ved minimum 24 voksne kuverter


Spansk Italiensk buffet arrangement 1

Velkomstdrink
1 glas Cava rose

Spansk Italiensk buffet

Vin ad libitum
Husets hvid- og rødvin, øl, sodavand og isvand skænkes ad libitum under middagen

Kaffe og te
med hjemmebagt kransekage fra buffet
(arrangementet og serveringen slutter efter kaffe)

Pris pr. kuvert kr. 775,00 ved minimum 24 voksne kuverter

Spansk Italiensk buffet arrangement 2

Velkomstdrink
1 glas Cava rose

Spansk Italiensk buffet

Vin ad libitum
Husets hvid- og rødvin, øl, sodavand og isvand skænkes ad libitum under middagen

Kaffe og te
med hjemmebagt kransekage fra buffet

Barbord
Husets hvid- og rødvin, øl, sodavand og isvand frem til natmaden serveres

Natmad
valgfri suppe

Pris pr. kuvert kr. 915,00 ved minimum 24 voksne kuverter

Ring og få gode råd – Ring på telf. 76 20 02 26