Vildtaften med seriøs forkælelse

Kom til vildtaften hos restaurant Oven Vande Ved Volden

Vildtaften hos Restaurant Oven Vande Ved Volden.

Fredag den 19. & lørdag den 20. oktober. Se hele den storslået menu nedenfor og bestil bord allerede nu.

Kl. 18.00 til 18.45 Serveres Velkomst med bobler og snacks i baren

Suppe

  • Fasan consomme med souffleboller af fasan med trøffel
  • Brunoise af urter tilsmagt med sherry

Mellem ret

  • Frikasse af let sprængt agerhøne og morkel i sprød krustade
  • Tørrede chips af røget dyrekølle og skorzonerrod

Gane frisker

  • Granitee af havtorn og hvid portvin med tonic

Mellem ret

  • Rosastegt vildandebryst Bigarade & Rielette af vildand
  • Vildandereduktion med peber og orange glaserede kastanjer og druer

Hovedret

  • Medaljon af dansk dådyr stegt i lufttørret italiensk pancetta
  • Karamelliseret selleriflan, kantareller og ribs, kartoffel bagt i pres med Thise Vesterhavs ost

Fra Ostebuffet

  • udvalg af spændende gårdoste, danske og udenlandske med syltede valnødder og oliven

Dessert

  • Lun Grand Manier souffle med abrikos og appelsinsauce, hertil rørt softice og frisk frugtsalat

Kaffe og te

  • med sødt og 1 cognac eller baileys bydes rundt

Pris pr kuvert inkl. velkomst & kaffe Kr. 645,-


Vinmenu.

Der serveres en 6 retters vin menu med 2 hvidvine 2 rødvine 1 portvin og 1 dessertvin

Pris pr kuvert Kr. 450,-

 

Bestil bord allerede nu. Eller ring på telf. 76 20 02 26