Vælg forret
- Cremet hummerbisque a la Oven Vande med hummerkød, souffletårn tilsmagt med cognac og creme double
- Svinekæber Brasseret i Porter, jordskokke purre, chips og trøffelglace
- Torskeryg stegt i Seranoskinke, urtehollandaise med sennep, sprødt bacon og pochreret æg
- Carpaccio af lufttørret okseinderlår, pesto og frisk høvlet parmesan, soltørret tomat og grillet artiskok
Vælg hovedret
- Hjortefilet stegt i pancetta med morkel demiglace, purre af ovnbagt selleri og sautee af vinterens urter og råstegte kartofler
- 12 ugers krogmodnet langstidsstegt oksehøjreb, stegte svampe og brasseret hjertesalat, bearnaisesauce, pebersauce, timian og hvideløgsstegte kartofler
- Sprængt andebryst og glaseret langtidsbagt svinebryst i pres, demiglace med svampe og lakrids
Vælg dessert
- Lun bagt chokoladefondant med cremet hvidchokolade ganache
- 4 spændende unika oste, oliven, kvæde, syltede nødder samt smørristet rugbrød
- Lun Grand Manier souffle, frisk frugtsalat med sukker ristede mandler og rørt is
Pris pr. kuvert kr. 398,00 ved minimum 20 voksne kuverter
Vinter festarrangement 1
Velkomstdrink
1 glas mousserende rose
3 retter vinter menu
Vin ad libitum
Husets hvid- og rødvin, øl, sodavand og isvand skænkes ad libitum under middagen
Kaffe og te
med hjemmebagt kransekage fra buffet
(arrangementet og serveringen slutter efter kaffe)
Pris pr. kuvert kr. 698,00 ved minimum 20 voksne kuverter
Vinter festarrangement 2
Velkomstdrink
1 glas mousserende rose
3 retter vinter menu
Vin ad libitum
Husets hvid- og rødvin, øl, sodavand og isvand skænkes ad libitum under middagen
Kaffe og te
med hjemmebagt kransekage fra buffet
Barbord
Husets hvid- og rødvin, øl, sodavand og isvand frem til natmaden serveres
Natmad
valgfri suppe