Menukortet hos Restaurant Oven Vande ved Volden er fyldt med smagsfylde herligheder for øjne, sjæl og ganen. Uanset anledning finder man altid vej til vores restaurant. Vælg mellem vores forfriskende forretter, vores møre steaks- og hovedretter. Afslut med klassisk og krydret oste eller vores imodstålige desserter. ~ Velbekomme
Sæsonmenu
Forret: Glaseret laksefarseret rødspættefilet og ristet kantareller med spinat
Mellemret: Smørdampet skorzonerrod med pocheret æg og krydderurte vinaigrette
Hovedret: Balsamico glaseret Duroc Ribeye, chutney af løg-blomme-æble, marineret fennikel crudite. Pom Rissolles og skysauce tilsmagt med miso
Ost: Friteret Camembert med brombær marmelade og brioche bolle
Dessert: Sommerdessert med koldskåls iscreme og kompot af røde bær hertil crumble
2 retter 425,- 3 retter 495,- 4 retter 560,- 5 retter 620,-
Vælg en af vores forretter. Her går smag, friskhed og råvarer hånd i hånd. Der kan maksimalt vælges 3 forskellige forretter pr. bord.
sennepscreme, radiser og frisse salat
tilsmagt med cognac, souffle af laks og jomfruhummer, hummerbrud og urter
trøffelmayo, Iberico Chips og plukkede urter
Trøffel sifoncreme og plukket salat
Der kan maksimalt vælges 3 forskellige hovedretter pr. bord.
serveres med syltede rødløg og asparges broccoli, håndlun hjemmelavet ægte bearnaisesauce og sprøde fritter
serveres med syltede rødløg og asparges broccoli, håndlun hjemmelavet ægte bearnaisesauce og sprøde fritter
Pom. Saute, ærte Francaise og Wienerdreng med ansjoser og peberrod
i hummercreme med tomat, persille og hvidløg, frisk høvlet versterhavsost
med grillet citron, let tilberedt grønt, kartofler og lys creme sauce
Laksefaseret rødtungefilet og pankostegt rødspættefilet med håndpillede rejer,
ferskrøget laks, sauce Hollandaise og persille kartofler
Grillet spidskål med kartoffelknas, svampe consommé og ramsløgs olie
Grillet grønne asparges i duet med dampet hvide asparges
udvalg af danske og udenlandske gårdoste serveret med hjemmesylt, nødder og oliven samt hjemmebagt brød
med rørt vanilje iscreme
mazarintærte, granite, broken gel og jordbær
Kornet af hjemmelavet vaniljeparfait fyldt med ananassorbet, bund af ananascarpaccio, knas og chokoladesauce
2 slags hjemmelavet iscreme med coulis og hvid chokolade
Vaniljeis og hindbæris med portvins marinerede makroner