Menukortet hos Restaurant Oven Vande ved Volden er fyldt med smagsfylde herligheder for øjne, sjæl og ganen. Uanset anledning finder man altid vej til vores restaurant. Vælg mellem vores forfriskende forretter, vores møre steaks- og hovedretter. Afslut med klassisk og krydret oste eller vores imodstålige desserter. ~ Velbekomme
Forret: Pocheret torskeryg, confiteret porre og fennikel, sauce potage parmentier og sprød twill
Mellemret: Krydret anderilette med bøgehatte, pistacienødder samt tranebær. Kartoffel mos med trøffelsmuld og spejl af vagtelæg
Hovedret: Bøf Onglet i duet med braiseret oksetværræb, selleripure, confiteret kartoffel, stegte rodfrugter og trøffel sauce
Oste: Udvalg af Arla unika- og udenlandske oste med passende tilbehør
Dessert: Lun chokolade fondant med flydende indre, sorbet og bær coulis
2 retter 425,- 3 retter 495,- 4 retter 560,- 5 retter 620,-
Vælg en af vores forretter. Her går smag, friskhed og råvarer hånd i hånd. Der kan maksimalt vælges 3 forskellige forretter pr. bord.
sennepscreme, radiser og frisse salat
tilsmagt med cognac, souffle af laks og jomfruhummer, hummerbrud og urter
trøffelmayo, Iberico Chips og plukkede urter
Trøffel sifoncreme og plukket salat
Der kan maksimalt vælges 3 forskellige hovedretter pr. bord.
serveres med syltede rødløg og asparges broccoli, håndlun hjemmelavet ægte bearnaisesauce og sprøde fritter
serveres med syltede rødløg og asparges broccoli, håndlun hjemmelavet ægte bearnaisesauce og sprøde fritter
Pom. Saute, ærte Francaise og Wienerdreng med ansjoser og peberrod
i hummercreme med tomat, persille og hvidløg, frisk høvlet versterhavsost
med grillet citron, let tilberedt grønt, kartofler og lys creme sauce
Laksefaseret rødtungefilet og pankostegt rødspættefilet med håndpillede rejer,
ferskrøget laks, sauce Hollandaise og persille kartofler
Sprød salat med gorgonzola creme, soltørrede tomater og chips af skozonerod
Ravioli fyldt med svampe og trøffel, kantarelsauce, toppet med parmesan
udvalg af danske og udenlandske gårdoste serveret med hjemmesylt, nødder og oliven samt hjemmebagt brød
med rørt vanilje iscreme
med sorbet
Kornet af hjemmelavet vaniljeparfait fyldt med ananassorbet, bund af ananascarpaccio, knas og chokoladesauce
2 slags hjemmelavet iscreme med coulis og hvid chokolade
Vaniljeis og hindbæris med portvins marinerede makroner