( Oktober – november – december )
Vælg forret
- Brun oksehale consomme tilsmagt med tør sherry, farserede oksehaler og små vinter urter i brunoise
- Carpaccio af helleflynder & tatar af kammusling med frisk estragon og lakserogn og limefløde
Charcuteri tallerken: - 12 mdr. lufttørret skinke fra slagter Munk i Skagen
- Bresaula af Black Angus med pesto og høvlet parmesan,
- Rielette af Duroc gris med kvædegele
- Ristet sæsonfisk fra Thorsminde og souffle af laks og jomfruhummer, bisque med trøffel og efterårs urter
Vælg hovedret
- Helstegt oksemørbrad med marvpibe og svampe, Espannole med kaffe og chokolade, ovnbagt ratatoulli samt Pom. Anna
- Medaljoner af dansk dådyrryg stegt i pancetta, vildt demiglace med saba og soltørrede tranebær, Pom Fondant og flan af skovens svampe
- And og svineryg stegt i gran ( kun i december ) Purre af ovnbagt selleri, balsamico glaserede løg, kastanjer i karamel og smørstegte kartofler
Vælg dessert
- Cognac og likør flamberede Crepes Zuzette med mandler og rørt vaniljeiscreme. (flamberes i køkkenet)
- 4 spændende unika oste, oliven, kvæde, syltede nødder samt smørristet rugbrød
- Let frossen fransk chokoladekage Gateau Marcel, bund af karamel og knas og sorbet af røde bær
Pris pr. kuvert kr. 445,00
ved minimum 20 voksne kuverter
Efterårsfestarrangement 1
Velkomstdrink
1 glas mousserende rose
3 retter efterårsmenu
Vin ad libitum
Husets hvid- og rødvin samt 1 glas dessertvin, øl, sodavand og isvand skænkes ad libitum under middagen
Kaffe og te
med hjemmebagt kransekage fra buffet
(arrangementet og serveringen slutter efter kaffe)
Pris pr. kuvert kr. 725,00 ved minimum 20 voksne kuverter
Efterårsfestarrangement 2
Velkomstdrink
1 glas mousserende rose
3 retter efterårsmenu
Vin ad libitum
Husets hvid- og rødvin samt 1 glas dessertvin, øl, sodavand og isvand skænkes ad libitum under middagen
Kaffe og te
med hjemmebagt kransekage fra buffet
Barbord
Husets hvid- og rødvin, øl, sodavand og isvand frem til natmaden serveres
Natmad
valgfri suppe