Menukortet hos Restaurant Oven Vande ved Volden er fyldt med smagsfylde herligheder for øjne, sjæl og ganen. Uanset anledning finder man altid vej til vores restaurant. Vælg mellem vores forfriskende forretter, vores møre steaks- og hovedretter. Afslut med klassisk og krydret oste eller vores imodstålige desserter. ~ Velbekomme
Vi anbefaler
Sæsonmenu
Sæsonmenu
Smør dampet hvide slikasparges med hånd pillede rejer, sauce Mouseline
Kalv i duet med sprød okse krokette, blomkåls pure, ramsløg og lys trøffel sauce og nye kartofler vendt i smør og urter
Udvalg af gårdoste med hjemmelavet sylt
Triologi af rabarber: Rabarber tilberedt i egen saft, rabarber sorbet, kold rabarber consommé
2 retter 425,- 3 retter 495,- 4 retter 550,-
Sæsonmenu fra 6. juni
Stegt havtaske hale, grillet asparges, blåmusling og sauce vin Blanc
Bøf Onglet, tærte med karamelliseret løgpure, stegt blomkål, blomkåls crudite, ærtepure, Demiglace og nye danske kartofler
Udvalg af gårdoste med hjemmelavet sylt
Mille feuille, jordbær, hyldeblomst, chokolademusse, jordbærsorbet og granité
2 retter 425,- 3 retter 495,- 4 retter 550,-
Forretter
Vælg en af vores forretter. Her går smag, friskhed og råvarer hånd i hånd. Der kan maksimalt vælges 3 forskellige forretter pr. bord.
Jomfruhummer bisque
158,-tilsmagt med cognac, souffle af laks og jomfruhummer, hummerbrud og urter
Rørt tatar med krydderurter og cognac
158,-trøffelmayo, Iberico Chips og plukkede urter
Carpaccio af Black Angus
148,-Trøffel sifoncreme og plukket salat
Steaks af okse
Der kan maksimalt vælges 3 forskellige hovedretter pr. bord.
Oksetournedos fra grill af velhængt kødkvæg 220 g
365,-serveres med stegte svampe og sæsonens grønt, håndlun hjemmelavet ægte bearnaisesauce og sprøde fritter
Uruguay Striploin ca. 300 g
378,-serveres med stegte svampe og sæsonens grønt, håndlun hjemmelavet ægte bearnaisesauce og sprøde fritter
Uruguay Ribeye 300 gram
378,-serveres med stegte svampe og sæsonens grønt, håndlun hjemmelavet ægte bearnaisesauce og sprøde fritter
Hovedretter
Klassisk Wienerschnitzel
268,-Pom. Saute, ærte Francaise og Wienerdreng med ansjoser og peberrod
Liguni pasta med scampirejer og blåmuslinger
229,-i hummercreme med tomat, persille og hvidløg, frisk høvlet versterhavsost
Stegt sæsonfisk
355,-med grillet citron, let tilberedt grønt, pillede asparges kartofler og lys creme sauce
Sol over Lillebælt
315,-Laksefaseret rødtungefilet og pankostegt rødspættefilet med håndpillede rejer,
ferskrøget laks, sauce Hollandaise og persille kartoflerVegetar menu 2 retter
288,-Confiteret porre, vesterhavsost creme, sprøde urter og ristede kerner
Hvedekerne Otto med ristet svampe, Julienne urter og frisk spinat, toppet med høvlet parmesan
Ost
Ostetallerken med 4 oste
125,-udvalg af danske og udenlandske gårdoste serveret med hjemmesylt, nødder og oliven samt hjemmebagt brød
Desserter
Gateau Marcel (glutenfri)
115,-med rørt vanilje iscreme
Triologi af rabarber
98,-rabarberstykker i egen saft, rabarber sorbet og rabarber consommé
Københavnerstang på vores måde
105,-Kornet af hjemmelavet vaniljeparfait fyldt med ananassorbet, bund af ananascarpaccio, knas og chokoladesauce
Is for sjov
88,-2 slags hjemmelavet iscreme med coulis og hvid chokolade