Menukortet hos Restaurant Oven Vande ved Volden er fyldt med smagsfylde herligheder for øjne, sjæl og ganen. Uanset anledning finder man altid vej til vores restaurant. Vælg mellem vores forfriskende forretter, vores møre steaks- og hovedretter. Afslut med klassisk og krydret oste eller vores imodstålige desserter. ~ Velbekomme
Vi anbefaler
Sæsonmenu
Sæsonmenu
Forret: Glaseret laksefarseret rødspættefilet og ristet kantareller med spinat
Mellemret: Smørdampet skorzonerrod med pocheret æg og krydderurte vinaigrette
Hovedret: Balsamico glaseret Duroc Ribeye, chutney af løg-blomme-æble, marineret fennikel crudite. Pom Rissolles og skysauce tilsmagt med miso
Ost: Friteret Camembert med brombær marmelade og brioche bolle
Dessert: Sommerdessert med koldskåls iscreme og kompot af røde bær hertil crumble
2 retter 425,- 3 retter 495,- 4 retter 560,- 5 retter 620,-
Sæsonmenu gældende fra 17. september
Forret: Skindstegt kulmule i duet med tigerrejer, dampet hjertesalat, grillet artiskokhjerte og lun gremolata vinaigrette
Mellemret: Cremet safranrisotto ledsaget af sprøde kroketter med plukket gris, ristet chorizo og friske krydderurter
Hovedret: Rosa stegt kalvefilet med kartoffel fondant, intens kalveglace, luftig sennepscreme fra sifon, bagt skalotteløg fyldt med sød løgkompot, og svampe
Ost: 3 lækre gårdoste med tilbehør
Dessert: Crema Catalana med bær og isomalt
2 retter 425,- 3 retter 495,- 4 retter 560,- 5 retter 620,-
Forretter
Vælg en af vores forretter. Her går smag, friskhed og råvarer hånd i hånd. Der kan maksimalt vælges 3 forskellige forretter pr. bord.
Røget hellefisk med friteret kapers
148,-sennepscreme vendt med æbler, cornichoner, plukkede krydderurter og sprød rugbrøds chips
Jomfruhummer bisque
158,-tilsmagt med cognac, souffle af laks og jomfruhummer, hummerbrud og urter
Rørt tatar med krydderurter og cognac
158,-trøffelmayo, Iberico Chips og plukkede urter
Gratineret jomfruhummer med hvidløgs smør
178frisesalat vendt med dild, grillet citron og aioli
Carpaccio af Black Angus
148,-Trøffel sifoncreme og plukket salat
Steaks af okse
Der kan maksimalt vælges 3 forskellige hovedretter pr. bord.
Oksetournedos fra grill af velhængt kødkvæg fra Grambogaard 220 g
365,-serveres med syltede rødløg og asparges broccoli, håndlun hjemmelavet ægte bearnaisesauce og sprøde fritter
Grambogård velfærds Ribeye 300 gram
378,-serveres med syltede rødløg og asparges broccoli, håndlun hjemmelavet ægte bearnaisesauce og sprøde fritter
Salatskål som sideordrer
45,-
Hovedretter
Klassisk Wienerschnitzel
268,-Pom. Saute, ærte Francaise og Wienerdreng med ansjoser og peberrod
Linguine pasta med scampirejer og blåmuslinger
229,-i hummercreme med tomat, persille og hvidløg, frisk høvlet versterhavsost
Stegt sæsonfisk
355,-med grillet citron, let tilberedt grønt, kartofler og lys creme sauce
Sol over Lillebælt
315,-Laksefaseret rødtungefilet og pankostegt rødspættefilet med håndpillede rejer,
ferskrøget laks, sauce Hollandaise og persille kartoflerVegetar Forret
135,-Pocheret æg med sprøde skorzonerrødder, smørdampet skorzonerrod, krydderurter vendt med citronolie
Vegetar Hovedret
225,-Blomkål stegt i brunet smør, bagt polenta, blomkåls pure, marineret fennikel og miso sauce
Ost
Ostetallerken med 4 oste
125,-udvalg af danske og udenlandske gårdoste serveret med hjemmesylt, nødder og oliven samt hjemmebagt brød
Desserter
Crème brûlée
115,-med frisk bær og sprød isomalt
Sommerdessert med koldskåls iscreme
115,-kompot af røde bær og crumble
Københavnerstang på vores måde
105,-Kornet af hjemmelavet vaniljeparfait fyldt med ananassorbet, bund af ananascarpaccio, knas og chokoladesauce
Isdessert
88,-3 Variationer af iscreme og sorbet med knas – bær coulis
Islagkage
105,-Vaniljeis og hindbæris med portvins marinerede makroner