Oven Vande Ved Volden serverer kun første klasses madoplevelser. Det glæder også når vi sender vores mad ud af huset.
Nedenstående buffeter er gældende frem til 12. november, hvorefter der vil være julebuffet.
Efterårs Buffet
De kolde forretter
Ballotine af laks og krebsehaler med krydderurter dressing på sprøde salater
Carpaccio af røget dyrekølle med trøffel royal
Hvidløgs marinerede tigerrejer med aioli og lakse rogn, toppet med dild samt citron
De lune retter med tilbehør
Langtidsstegt oksefilet med hvidløg og timian med pebersauce
Rødvin braiseret svinekæbe
Stegte efterårs rodfrugter af beder
Bagt løg- og porretærte med ost
Gratinerede fløde kartofler
Efterårssalat med Hokkaido, broccoli, granatæbler og ristede nødder
Til den søde tand
Vanilje iscoupe med solbærsorbet
Brød og smør
Husets hjemmebagte brød og smør
Kr.288,- (Minimum 12 kuverter til afhentning)
Oven Vandes Best Seller Buffet
De kolde forretter
Rimmet helleflynder med syrlig limesaft, peberfrugt, agurk, grønne løg og sprøde salat
Røget laksesalat vendt med vindrue, æbler, cornichons, rygeost creme, dild og rød grape (potionsanrettet)
Lufttørre nakkefilet, urtemayo, grillet peberfrugt, melon, saltet mandler og plukkede salat
De lune retter med tilbehør
Langtid stegt oksesteg med rosmarin og hvidløg
Gratineret kartofler med piment
Stegte grønsager efter sæson
Kyllingeoverlår i hvidvinssauce med svampe
Pastasalat vent med grøn pesto toppet med bacon
Sæson salat med ristet kerner og dressing
Til den søde tand
Iscoupe med hjemmelavet iscreme toppet med karamelknas (portionsglas)
Mazarintærte med mousse, pynte med chokolade spåner
Brød og smør
Husets hjemmebagte brød og smør
Kr.335,- (Minimum 12 kuverter til afhentning)
Buffet ud af huset
De kolde forretter
Varm røget laks med krebse haler, sauce Verde og plukkede salatero
Carpaccio af lufttørret okseinderlår, soltørrede tomater grillet artiskok og frisk høvlet parmesan
Skaldyr salat a la Oven Vande med asparges snitter og dild (portions skål)
Den lune steg med tilbehør
Rosa stegt dansk kalv med krydderurter og kalve sauce
Unghane i lækker estragon creme
Grillerede grønsager
Salat efter sæson med ristet kerner samt dressing
Stegte kartofler vendt i paprika og krydderurter
Til den søde tand
Iscoupe med hjemmelavet iscreme og knas (portionsglas)
Brød og smør
Husets hjemmebagte brød og smør
Kr.268,- (Minimum 12 kuverter til afhentning)
Mulighed for tilkøb til buffeterne:
Helstegt oksemørbrad i peberskorpe 98,- pr. kuvert
med pebersauce og gratin kartofler
3 spændende gårdoste udvalgt efter årstiden 54,- pr. kuvert
rødvins karamelliserede valnødder, senneps syltede hyben
Har du andre tilkøbs ønsker, så lad os hører om vi kan hjælpe
Praktisk viden omkring vores buffeter.
De kolde forretter kommer anrettet klar til servering på pæne fade og skåle.
Salater og dressing i fade og skåle klar til servering.
De lune retter kommer i varmekasser i en gangs foliebakker, klar til at komme i jeres eget serverings service.
Hel stege skal i selv skærer inden serveringen.
Desserten er portionsanrettet i flotte dessertglas.
Brødet skæres eller stilles på buffeten hvor jeres gæster selv kan skære deres brød.
Mulighed for levering
Ønskes buffeten leveret i Fredericia i tidsrummet kl. 12-17 kr. 500,-
Returservice
Den rengjorde service returneres førstkommende hverdag/lørdag, dog ikke mandage, i tidsrummet kl. 10.00-17.00.
Ønskes servicen afhentet, aftales det ved bestilling af buffeten. Afhentning kr. 500,-
Vi ønsker jer god appetit
Ændring af kuvertantal accepteres via e-mail, indtil 4 hverdage før afhentning, dog aldrig under 12 kuverter