Ud af huset

Mad ud af huset
Oven Vande Ved Volden serverer kun første klasses madoplevelser. Det glæder også når vi sender vores mad ud af huset.

Oven Vandes Buffet ud af huset

De kolde forretter
Fennikel salami med mini mozzarella og grillet tomater
Rørt laksemousse med kapers og rygeost, pyntet med citron og dild (portions glas)
Kylling souffle med estragon mayo, syltet gulerødder og sprøde salater
De lune retter med tilbehør
Kylling i fad med paprikasauce, røget bacon og ristet chorizo
Marmoreret oksefilet med kraftig rødvins reduktion
Glaseret beder med halve blommer i marsala
Ovnbagte kartofler med løg og krydderurter
broccolisalat med rødløg og ristet jordnødder
Sæson salat med ristet kerner og dressing
Til den søde tand
Iscoupe med hjemmelavet Baileys iscreme (portionsglas)
Brød og smør
Husets hjemmebagte brød og smør
Kr.278,- (Minimum 12 kuverter til afhentning)

Vinter Buffet ud af huset

De kolde forretter
Røget laks med marineret tigerrejer, lakserogn, kapers, plukkede salater og rugbrødschips
Italienske skinke, grønne oliven, honning, melon
Tynde skåret kalve carpaccio, grøn pesto, grov senneps mayonnaise, trøffel olie, rucola og frisk høvlet parmesan
Den lune steg med tilbehør
Langtidsbraiseret oksesteg
Svinekæber i rødvinssauce
Gratineret kartofler a la Pommes Dauphinoise
Bagte rodfrugter marineret i honning og timian
Rødkålssalat med appelsin skiver, nødder og en dressing af honning og sennep
Grønkålssalat med æbler og granatæble kerner med citrus olie
Til den søde tand2 slags oste med hybekompot og oliven
Vanilje Panna Cotta med havtorn kompot (portionsglas)
Brød og smør
Husets hjemmebagte brød og smør
Kr.348,- (Minimum 12 kuverter til afhentning)

 

Mulighed for tilkøb til buffeterne:

Helstegt oksemørbrad i peberskorpe 98,- pr. kuvert
med pebersauce og gratin kartofler
3 spændende gårdoste udvalgt efter årstiden 54,- pr. kuvert
rødvins karamelliserede valnødder, senneps syltede hyben
Har du andre tilkøbs ønsker, så lad os hører om vi kan hjælpe

Praktisk viden omkring vores buffeter.

De kolde forretter kommer anrettet klar til servering på pæne fade og skåle.
Salater og dressing i fade og skåle klar til servering.
De lune retter kommer i varmekasser i en gangs foliebakker, klar til at komme i jeres eget serverings service.
Hel stege skal i selv skærer inden serveringen.
Desserten er portionsanrettet i flotte dessertglas.
Brødet skæres eller stilles på buffeten hvor jeres gæster selv kan skære deres brød.

Mulighed for levering

Ønskes buffeten leveret i Fredericia i tidsrummet kl. 12-17 kr. 500,-

Returservice

Den rengjorde service returneres førstkommende hverdag/lørdag, dog ikke mandage, i tidsrummet kl. 10.00-17.00.
Ønskes servicen afhentet, aftales det ved bestilling af buffeten. Afhentning kr. 500,-

Vi ønsker jer god appetit

Ændring af kuvertantal accepteres via e-mail, indtil 4 hverdage før afhentning, dog aldrig under 12 kuverter