Vinter selskabsmenu

Efterårsmenu hos Oven Vande Ved Volden

Selskabs sæsonmenu december – Januar – Februar – Marts
Sammensæt selv din favoritmenu 3 eller 4 retter

Forretter

  • Hummerbisque med souffletårn af laks og jomfruhummer samt hummerbrud
    tilsmagt med trøffel og cognac
  • Stegt hellefisk med spinat og salturt, grillet avocado og persille pure
  • Koldrøget laks med håndpillede rejer, trøffel /honning dressing, plukkede salater, crudité af
    radiser og agurker samt æbler, cornichoner og kapers
  • Carpaccio af modnet spansk skinke med saltede mandler, plukkede salater og små parisienne af
    melon, samt trøffel/lime dressing

Hovedretter

  • Kalvemørbrad rosa stegt i lufttørret Pancetta, sauce Italienne med trøffel, ristede svampe,
    selleripurre, sæson grønt, Pom. Anna.
  • Langtids braiseret gris med selleripure, rosenkål, grillet cherrytomat og glace tilsmagt med sherry
    og æblecider, confiterede kartofler
  • Fasanbryst farseret med soufflefars tilsmagt med trøffel, hertil grillet vinter grønt og cremet
    perlebygotto vendt med svampe
  • Stegt torsk med grillet kammusling på urtebund med parmentier sauce, tilsmagt med brunet smør
    og vesterhavsost hertil hvide kartofler

Oste

  • Udvalg af danske og franske oste med hjemmesyltede nødder og oliven samt smørristet rugbrød

Dessert

  • Oven Vandes dessert fantasi kage, tærte, mousse og hjemmelavet iscreme og sorbet
  • Let frossen fransk chokoladekage med vanilje parfait og bær kompot
  • Crepes suzette med rørt vanilje parfait og appelsinsalat med ristede mandler

3 retter kr. 425,-
4 retter kr. 475,-

Bestil bord online. Eller ring på tlf. 76 20 02 26