Vinter selskabsmenu

Efterårsmenu hos Oven Vande Ved Volden

Selskabs sæsonmenu december – Januar – Februar – Marts
Sammensæt selv din favoritmenu 3 eller 4 retter

Forretter

  • Hummerbisque med souffletårn af laks og jomfruhummer samt hummerbrud
    tilsmagt med trøffel og cognac
  • Stegt hellefisk med spinat og salturt, grillet avocado og persille pure
  • Koldrøget laks med håndpillede rejer, trøffel /honning dressing, plukkede salater, crudité af
    radiser og agurker samt æbler, cornichoner og kapers
  • Carpaccio af modnet spansk skinke med saltede mandler, plukkede salater og små parisienne af
    melon, samt trøffel/lime dressing

Hovedretter

  • Kalvemørbrad rosa stegt i lufttørret Pancetta, sauce Italienne med trøffel, ristede svampe,
    selleripurre, sæson grønt, Pom. Anna.
  • Langtids braiseret gris med selleripure, rosenkål, grillet cherrytomat og glace tilsmagt med sherry
    og æblecider, confiterede kartofler
  • Fasanbryst farseret med soufflefars tilsmagt med trøffel, hertil grillet vinter grønt og cremet
    perlebygotto vendt med svampe
  • Stegt torsk med grillet kammusling på urtebund med parmentier sauce, tilsmagt med brunet smør
    og vesterhavsost hertil hvide kartofler

Oste

  • Udvalg af danske og franske oste med hjemmesyltede nødder og oliven samt smørristet rugbrød

Dessert

  • Oven Vandes dessert fantasi kage, tærte, mousse og hjemmelavet iscreme og sorbet
  • Let frossen fransk chokoladekage med vanilje parfait og bær kompot
  • Crepes suzette med rørt vanilje parfait og appelsinsalat med ristede mandler

3 retter kr. 425,-
4 retter kr. 475,-

Bemærk venligst at minimum bestilling fra vores selskabs forslag er 20 voksne kuverter
Mindre selskaber henvises til vore daglige sæsonmenuer samt a la carte kort.


Vi tilbyder frokost-, aften- eller total arrangementer

Frokost selskab i tidsrummet kl. 12.00 – 17.00

Velkomstdrink & snack

3 eller 4 retter valgfri menu fra ovenstående

Vin ad libitum
med husets hvid- og rødvin samt 1 glas dessertvin, øl og sodavand, isvand under middagen

Kaffe og te
med hjemmebagt kransekage ( mulighed for tilkøb af cognac og likør fra kr. 38,-)

3 /4 retter kr. 725,-/775,-ved minimum 20 voksne kuverter

Aften selskab kl. 18.00 – 24.00

Velkomstdrink & snack

3 eller 4 retter valgfri menu fra ovenstående

Vin ad libitum
med husets hvid- og rødvin samt 1 glas dessertvin, øl og sodavand, isvand under middagen

Kaffe og te
med hjemmebagt kransekage ( mulighed for tilkøb af cognac og likør fra kr. 38,-)

3 /4 retter kr. 795,-/850,-ved minimum 20 voksne kuverter

Total arrangement kl. 12.00 – 20.00 eller kl. 18.00 – 02.00

Velkomstdrink & snack

3 eller 4 retter valgfri menu fra ovenstående

Vin ad libitum
med husets hvid- og rødvin samt 1 glas dessertvin, øl og sodavand, isvand under middagen

Kaffe og te
med hjemmebagt kransekage incl. 1 cognac eller likør

Barbord
med vin, øl og sodavand frem til kl. 01.30

Natmad senest kl. 01.00
se vores forslag på dette link

3 /4 retter kr. 999,-/1050,-ved minimum 20 voksne kuverter

Tilkøbs muligheder til barbord
3 slags almindelig spiritus på barbordet til mix selv. kr. 85,- pr. kuvert

Cocktail bar med 4-5 forskellige cocktails muligheder
F.eks Mojito, Gin Tonic, Dark ´n Stormy, Gin Hass.
Der afregnes Kr. 75,- pr. cocktail, listepris fra kr. 90,-