Frokost

Frokost hos Oven Vande Ved Volden

Frokost fra kl. 12-14.30 tirsdag til lørdag

Frokost menu

Ferskrøget laks fra Kerteminde, små plukkede salater, grønne slikasparges med hummermayo
Let sprængt andebryst, syltede svampe, solbær, sommergrønt og kartoffel bagt i pres
Trifli af røde sommerbær, hvid chokolade, makron crumble, vaniljeiscreme og pisket skum
(min. 2 kuverter)
2 retter kr. 250,-  3 retter kr. 300,-

3 danske frokost favoritter

Kartoffelmad med Christiansøpigens sild 85,-
karrycreme og vagtelæg

Friskstegt rødspættefilet 85,-
håndpillede rejer og hummermayo

Vores hønsesalat 85,-
syltede bøgehatte og grønne asparges samt sprødt bacon

Alle 3 stykker serveret på en gang (kan ikke deles) 200,-

Lune retter

Linguine pasta med scampirejer 146,-
tomat, hvidløg, persille, hummerfløde og frisk høvlet parmesan

Sommeræggekage 128,- pr. kuvert (min. 2 kuverter)
sprødt bacon og sommergrønt, rødbeder, sennep og rugbrød

Luksus stjerneskud på vores måde 168,-
dampet og stegt rødspættefilet – fersk røget laks – rejer – asparges – rogn & 2 dressinger

Frokost Steak New York style 220 gr.  235,-
Amerikansk Greater Omaha majsfodret kødkvæg, fritter og kryddersmør

Dessert
Brie de Meaux & St. Agyr 85,-
Klassisk Coupe Danmark med chokoladesauce 78,-

Småt sødt
Hjemmebagt kransekage 26,-
2 stk. Chokolade Petit Four 48,-
2 stk. chokolade dyppede & mousse fyldte profiterolles 45,-
3 slags småkager 30,-

Bestil bord online. Eller ring på tlf. 76 20 02 26