Frokost

Frokost hos Oven Vande Ved Volden

Frokost fra kl. 12-14.30 tirsdag til lørdag

Frokost menu

Ferskrøget laks fra Kerteminde, små plukkede forårssalater, nye slikasparges og ramsløgsmayo
Kalvetournedos med sommertrøffel og kalvedemiglace, forårsgrønt og nye persille kartofler
Nye danske jordbær med fløde eller vaniljeiscreme
(min. 2 kuverter)
2 retter kr. 250,-  3 retter kr. 300,-

3 danske frokost favoritter

Kartoffelmad med Christiansøpigens sild 85,-
karrycreme og vagtelæg

Friskstegt rødspættefilet 85,-
håndpillede rejer og hummermayo

Vores hønsesalat 85,-
syltede bøgehatte og grønne asparges samt sprødt bacon

Alle 3 stykker serveret på en gang (kan ikke deles) 200,-

Lune retter

Linguine pasta med scampirejer 146,-
tomat – hvidløg – persille – hummerfløde & Vesterhavsost

Sommeræggekage for 2 115,- pr. kuvert
sprødt bacon og sommergrønt, rødbeder, sennep og rugbrød

Luksus stjerneskud på vores måde 168,-
dampet og stegt rødspættefilet – fersk røget laks – rejer – asparges – rogn & 2 dressinger

Oven Vandes Frokost Burger  168,-
200 gr. frisk hakket bøf af kødkvæg, Briochebolle, syltet rødløg, sprødt bacon,
lagret cheddarost, salat, tomat og vores burger dressing

Dessert
Brie de Meaux & St. Agyr 85,-
Klassisk Coupe Danmark med chokoladesauce 78,-

Småt sødt
Hjemmebagt kransekage 26,-
2 stk. Chokolade Petit Four 48,-
2 stk. chokolade dyppede & mousse fyldte profiterolles 45,-
3 slags småkager 30,-

Bestil bord online. Eller ring på tlf. 76 20 02 26