Ud af huset

Mad ud af huset
Oven Vande Ved Volden serverer kun første klasses madoplevelser. Det glæder også når vi sender vores mad ud af huset.

Oven Vandes Buffet ud af huset

De kolde forretter
Fennikel salami med mini mozzarella og grillet tomater
Rørt laksemousse med kapers og rygeost, pyntet med citron og dild (portions glas)
Kylling souffle med estragon mayo, syltet gulerødder og sprøde salater
De lune retter med tilbehør
Kylling i fad med paprikasauce, røget bacon og ristet chorizo
Marmoreret oksefilet med kraftig rødvins reduktion
Glaseret beder med halve blommer i marsala
Ovnbagte kartofler med løg og krydderurter
broccolisalat med rødløg og ristet jordnødder
Sæson salat med ristet kerner og dressing
Til den søde tand
Iscoupe med hjemmelavet Baileys iscreme (portionsglas)
Brød og smør
Husets hjemmebagte brød og smør
Kr.278,- (Minimum 12 kuverter til afhentning)

Sommerbuffet ( gældende fra 22. april )

De kolde forretter
Lakse Bella Vue med asparges og rejer, dild og rogn
Skaldyrscocktail i pikant dressing med urter, citron, kørvel og caviar
Lufttørret Bresaula, grillet artiskokker, friskhøvlet Pecorino ost og plukkede salater
Den lune steg med tilbehør
Rosa stegt oksefilet i urtemarinade og rødvinssky , med skalotteløg og timian
Honningmarineret skinkesteg uden ben
Smørdampede nye kartofler med krydderurtesmør
Grønsagstærte med tomat, spinat og porre
Perlebyg salat med grillet grønsager og urtedressing
Dessert
Sommerbær trifli med makroner vendt i portvin, hvid chokolademousse og mynte
Brød og smør

Husets hjemmebagte brød og smør
Kr. 348,- (Minimum 12 kuverter til afhentning)

 

Mulighed for tilkøb til buffeterne:

Helstegt oksemørbrad i peberskorpe 98,- pr. kuvert
med pebersauce og gratin kartofler
3 spændende gårdoste udvalgt efter årstiden 54,- pr. kuvert
rødvins karamelliserede valnødder, senneps syltede hyben
Har du andre tilkøbs ønsker, så lad os hører om vi kan hjælpe

Praktisk viden omkring vores buffeter.

De kolde forretter kommer anrettet klar til servering på pæne fade og skåle.
Salater og dressing i fade og skåle klar til servering.
De lune retter kommer i varmekasser i en gangs foliebakker, klar til at komme i jeres eget serverings service.
Hel stege skal i selv skærer inden serveringen.
Desserten er portionsanrettet i flotte dessertglas.
Brødet skæres eller stilles på buffeten hvor jeres gæster selv kan skære deres brød.

Returservice

Den rengjorde service returneres førstkommende hverdag/lørdag, dog ikke mandage, i tidsrummet kl. 10.00-17.00.

Vi ønsker jer god appetit

Ændring af kuvertantal accepteres via e-mail, indtil 4 hverdage før afhentning, dog aldrig under 12 kuverter