Frokostbuffet
- De kolde forretter
- Tapas med varmrøget laks, plukkede salater og urter, piment dressing med røget paprika
- Carpaccio af lufttørret Black Angus filet med Vesterhavsost
- Tapas med tigerrejer i kraftig tomat- og peberrods dressing
- De lune retter med tilbehør
- Saltimboca af unghane i Parmaskinke i cremet skovsvampesauce
- Spidskålssalat med soltørrede tranebær, sprødt æble, saltbagte mandler og Vesterhavsost
- Us. Colorado roast af Greater Omaha kødkvæg, stegt i knust sort peber og frisk timian samt pebersauce
- Græsk tomatsalat med oliven, feta og grønne løg
- Små råstegte kartofler vendt i krydderurter
- Ost og sødt
- 2 gårdoste med syltede valnødder og hyben
- Duet af hvid- og mørk chokolademousse med mandelknas og bærcoulis
- Vaniljeis coupe med solbærsorbet og chokolade
- Husets hjemmebagte brød og smør
- Pris pr. kuvert kr. 348,00
ved minimum 20 voksne kuverter i tidsrummet kl. 12.00 – 17.00
Frokost festarrangement
Velkomstdrink
1 glas velkomstdrink
Frokostbuffet
Vin ad libitum
Husets hvid- og rødvin, øl, sodavand og isvand ad libitum under middagen
Kaffe og te
(arrangementet og serveringen slutter efter kaffe)