
Oven Vande Ved Volden serverer kun første klasses madoplevelser. Det glæder også når vi sender vores mad ud af huset.
Oven Vandes Buffet ud af huset
De kolde forretter
Fennikel salami med mini mozzarella og grillet tomater
Rørt laksemousse med kapers og rygeost, pyntet med citron og dild (portions glas)
Kylling souffle med estragon mayo, syltet gulerødder og sprøde salater
De lune retter med tilbehør
Kylling i fad med paprikasauce, røget bacon og ristet chorizo
Marmoreret oksefilet med kraftig rødvins reduktion
Glaseret beder med halve blommer i marsala
Ovnbagte kartofler med løg og krydderurter
broccolisalat med rødløg og ristet jordnødder
Sæson salat med ristet kerner og dressing
Til den søde tand
Iscoupe med hjemmelavet Baileys iscreme (portionsglas)
Brød og smør
Husets hjemmebagte brød og smør
Kr.288,- (Minimum 12 kuverter til afhentning)
JUL UD AF HUSET
Marinerede hvide julesild med løg og kapers samt karrysalat
Akvavit gravad laks med krebsehaler og sennepsdilddressing
1/2 æg med rejer og mayonnaise
Lækker skaldyrssalat i pikant dressing med citron og dild
*Krydret julemedister med sønderjysk hvidkål
*Frikadeller med hjemmelavet rødkål tilsmagt med solbær og andefedt
*Tartelet med høns i asparges
*Mørbradbøf med svampe a la creme
*Langtidsstegt oksefilet med flødebagte kartofler
Lækker vinter salat vendt med dressing
Ris a la mande med kirsebærsauce
Dejligt hjemmebagt brød og smør
* = Lun selv
Pris pr. kuvert kr. 295,- incl. moms (ved min 10. kuverter)
Tilkøb:
Stegt rødspættefilet med remoulade og citron Kr. 35,- incl. moms
Sprød stegt ribbenssteg med rødkål Kr. 45,- incl. moms
3 slags oste med tilbehør Kr. 45,- incl. moms
Chokoladekag med appelsin mousse topping Kr. 30,- incl. moms
Mulighed for tilkøb til buffeterne:
Helstegt oksemørbrad i peberskorpe 98,- pr. kuvert
med pebersauce og gratin kartofler
3 spændende gårdoste udvalgt efter årstiden 54,- pr. kuvert
rødvins karamelliserede valnødder, senneps syltede hyben
Har du andre tilkøbs ønsker, så lad os hører om vi kan hjælpe
Praktisk viden omkring vores buffeter.
De kolde forretter kommer anrettet klar til servering på pæne fade og skåle.
Salater og dressing i fade og skåle klar til servering.
De lune retter kommer i varmekasser i en gangs foliebakker, klar til at komme i jeres eget serverings service.
Hel stege skal i selv skærer inden serveringen.
Desserten er portionsanrettet i flotte dessertglas.
Brødet skæres eller stilles på buffeten hvor jeres gæster selv kan skære deres brød.
Returservice
Den rengjorde service returneres førstkommende hverdag/lørdag, dog ikke mandage, i tidsrummet kl. 10.00-17.00.
Vi ønsker jer god appetit
Ændring af kuvertantal accepteres via e-mail, indtil 4 hverdage før afhentning, dog aldrig under 12 kuverter
