Mortensaften

Mortens aften hos Restaurant Oven Vande

– Hold Mortensaften sammen med os…

Søndag d. 10. november på Restaurant Oven Vande Ved Volden. Lad tænderne løbe i vand, og nyd duften af andesteg på Restaurant Oven Vande Ved Volden. Søndag d. 10. november holder vi nemlig mortensaften. Vi har sammensat en mortensaften menu, du sent vil glemme. Se menuen herunder.

Vælg forret:
Oksehale Consomme med krebs, brunoise urter, trøffelroyal oksehale tør sherry
Eller
Fersk røget laks fra Kerteminde på plukkede salater, trøffel og honning

Hovedret:
Gl. dags andesteg: ½ æble med gele jog svesker, hjemmelavet rødkål kogt med solbær, hvide- og brunede kartofler, dejlig brun andesauce

Vælg ost eller dessert:
Ostetalleken med hjemme sylt
Eller
Ris a la mande med lun kirsebærsauce
Eller
Københavnerstang på vores måde


Vælg
2 retter Kr. 375,-
3 retter Kr. 450,-

Bestil bord online. Eller ring på tlf.  76 20 02 26