MORTENSAFTEN

Mortens aften hos Restaurant Oven Vande

– Hold Mortensaften 2020 sammen med os…

Tirsdag d. 10. november på Restaurant Oven Vande Ved Volden. Lad tænderne løbe i vand, og nyd duften af andesteg på Restaurant Oven Vande Ved Volden. Tirsdag d. 10. november holder vi nemlig mortensaften. Vi har sammensat en mortensaften menu, du sent vil glemme. Se menuen herunder.

Vælg forret:
Ristet sandart og grillet kammusling – jordskokke creme med grøn olie og trøffel.
Eller
Fersk røget laks fra Kerteminde – plukket grønt – fermenteret agurk og syltet æble.

Hovedret:
Sprød stegt Gl. dags Andesteg
½ æble med gele, hjemmelavet rødkål med solbær, kompot af svesker og efterårsæbler
brune og hvide persille kartofler og dejlig brun andesauce

Vælg dessert:
Oven Vandes hjemmelavede Ris a la mande med Tahiti vanilje og søde californiske mandler
hertil lun Amarena kirsebærsauce
Eller
Lune pandekager med chokoladesauce og hjemmelavet vaniljeiscreme


Vælg
2 retter Kr. 375,-
3 retter Kr. 450,-

Bestil bord online. Eller ring på tlf.  76 20 02 26