MORTENSAFTEN

Mortens aften hos Restaurant Oven Vande

– Hold mortensaften sammen med os…

Onsdag d. 10. november på Restaurant Oven Vande Ved Volden.

Lad tænderne løbe i vand, og nyd duften af andesteg på Restaurant Oven Vande Ved Volden. Onsdag d. 10. november holder vi nemlig mortensaften. Vi har sammensat en mortensaften menu, du sent vil glemme. Se vores menu herunder.

Forret

  • Ferskrøget laks fra vores egen røgeovn med syltet æbler, hummer mayo, sprøde salater og lakserogn

Hovedret:

  • Gammeldags andesteg med sprødt skind
    Pom. Paille, hvide- og brune kartofler, hjemmelavet rødkål,
    ½ æble med gele, svesker og dejlig kraftig andesauce

Vælg dessert:

  • Ris a la mande med lun kirsebærsauce
    Eller
  • Mazarin tærte med Amaretto kirsebæris

Vælg
2 retter Kr. 375,-
3 retter Kr. 450,-