Vinter selskabsmenu 2024

Efterårsmenu hos Oven Vande Ved Volden

Selskabs sæsonmenu december – Januar – Februar – Marts
Sammensæt selv din favoritmenu 3 eller 4 retter

Forretter

  • Hummerbisque med souffletårn af laks, krebse- og hummerhaler
    tilsmagt med trøffel og cognac
  • Stegt sandart med spinat og stegte julienne urter, safran sauce
  • Koldrøget laks med marinerede tigerrejer, trøffel-honning dressing, plukkede salater
    crudité af radicer og agurk samt æble, cornichon og kapersdressing
  • Carpaccio af gravede kalv med knust peber og fennikel, grøn urtemayo,
    plukkede salat, kørvel og vesterhavsost

Hovedretter

  • Rosa stegt kalvefilet i duet af braiseret bryst af gris, skalotteløg bagt i brunet smør,
    balsamico glaserede cherry tomater, confiteret kartoffel og portvins glace.
  • Farseret vagtel, hertil grillet vinter grønt og cremet perlebygotto vendt med svampe
  • Rosa stegt oksemørbrad, sauce Italienne, ristede svampe, saltbagt selleri, gulerods timbale og
    Pom Anna

Oste

  • Udvalg af danske og franske oste med hjemmesyltede nødder og oliven samt smørristet rugbrød

Dessert

  • Oven Vandes dessert tallerken
    med variation af små desserter
  • Let frossen fransk chokoladekage med vanilje parfait og bær kompot
  • Crepes suzette med rørt vanilje parfait og appelsinsalat med ristede mandler

3 retter kr. 450,-
4 retter kr. 500,-

Bemærk venligst at minimum bestilling fra vores selskabs forslag er 20 voksne kuverter
Mindre selskaber henvises til vore daglige sæsonmenuer samt a la carte kort.


Vi tilbyder frokost-, aften- eller total arrangementer

Frokost selskab i tidsrummet kl. 12.00 – 17.00

Velkomstdrink & snack

3 eller 4 retter valgfri menu fra ovenstående

Vin ad libitum
med husets hvid- og rødvin samt 1 glas dessertvin, øl og sodavand, isvand under middagen

Kaffe og te
med hjemmebagt kransekage ( mulighed for tilkøb af cognac og likør fra kr. 38,-)

3 /4 retter kr. 755,-/800,-ved minimum 20 voksne kuverter

Aften selskab kl. 18.00 – 23.00

Velkomstdrink & snack

3 eller 4 retter valgfri menu fra ovenstående

Vin ad libitum
med husets hvid- og rødvin samt 1 glas dessertvin, øl og sodavand, isvand under middagen

Kaffe og te
med hjemmebagt kransekage ( mulighed for tilkøb af cognac og likør fra kr. 38,-)

3 /4 retter kr. 825,-/875,-ved minimum 20 voksne kuverter

Total arrangement kl. 12.00 – 20.00 eller kl. 18.00 – 02.00

Velkomstdrink & snack

3 eller 4 retter valgfri menu fra ovenstående

Vin ad libitum
med husets hvid- og rødvin samt 1 glas dessertvin, øl og sodavand, isvand under middagen

Kaffe og te
med hjemmebagt kransekage incl. 1 cognac eller likør

Barbord
med vin, øl og sodavand frem til kl. 01.30

Natmad senest kl. 01.00
se vores forslag på dette link

3 /4 retter kr. 1.025,-/1.100,-ved minimum 20 voksne kuverter

Tilkøbs muligheder til barbord
3 slags almindelig spiritus på barbordet til mix selv. kr. 85,- pr. kuvert

Cocktail bar med 4-5 forskellige cocktails muligheder
F.eks Mojito, Gin Tonic, Astronaut, Gin Hass.
Der afregnes Kr. 75,- pr. cocktail, listepris fra kr. 90,-