Menukortet hos Restaurant Oven Vande ved Volden er fyldt med smagsfylde herligheder for øjne, sjæl og ganen. Uanset anledning finder man altid vej til vores restaurant. Vælg mellem vores forfriskende forretter, vores møre steaks- og hovedretter. Afslut med klassisk og krydret oste eller vores imodstålige desserter. ~ Velbekomme
Vi anbefaler
Sæsonmenu
Tirsdag d. 5. juli har vi åbent for traditionel 5. julimenu og derfor ingen a la carte
Sæsonmenu
Stegt havtaskehale med grillede grønne asparges, safran sauce medblåmuslinger og plukkede grønt
Okse medaljon i duet med unghane terrine, pocheret spidskål og gulerødder, hertil nye danske kartofler og trøffel sauce
Udvalg af gårdoste med passende tilbehør
Danske jordbær med vaniljeis, jordbærcoulis, hyldeblomst og sprødt knas
2 retter kr. 425,- 3 retter kr. 495,- 4 retter kr. 550,-
Forretter
Vælg en af vores forretter. Her går smag, friskhed og råvarer hånd i hånd. Der kan maksimalt vælges 3 forskellige forretter pr. bord.
Jomfruhummer bisque
148,-tilsmagt med cognac, souffle af laks og jomfruhummer, hummerbrud og urter
Rørt tatar med krydderurter og cognac
148,-trøffelmayo, Iberico Chips og plukkede urter
Laksesalat med ferskrøget laks
138,-rosa grape, avocado og syrlige æbler
Carpaccio af lufttørret okseinderlår
138,-grilleret artiskok, soltørrede tomater, pesto og høvlet Parmesan
Steaks af okse
Der kan maksimalt vælges 3 forskellige hovedretter pr. bord.
Oksetournedos fra grill af velhængt kødkvæg 220 g
365,-serveres med stegte svampe og sæsonens grønt, håndlun hjemmelavet ægte bearnaisesauce og sprøde fritter
Uruguay Striploin ca. 300 g
378,-serveres med stegte svampe og sæsonens grønt, håndlun hjemmelavet ægte bearnaisesauce og sprøde fritter
Steak af krogmodnet dansk oksehøjreb 300 gram
385,-
Hovedretter
Klassisk Wienerschnitzel
248,-Pom. Saute, ærte Francaise og Wienerdreng med ansjoser og peberrod
Liguni pasta med stegt oksemørbrad
229,-i svampecreme tilsmagt med Calvados, toppet med parmesan
Stegt pighvar
375,-med hvide asparges, hummersauce og nye danske kartofler
Sol over Lillebælt
295,-Laksefaseret rødtungefilet og pankostegt rødspættefilet med håndpillede rejer,
ferskrøget laks, sauce Hollandaise og persille kartoflerMoules frits
268Hvidvins dampet blåmuslinger med urter, pommes og aiole
Vegetar menu 2 retter
288,-Salt bagt selleri på plukkede urter vendt med trøffel olie, ristet kerner, sprødt knas og sauce Hollandaise
Svampe consommé, ravioli fyldt med svampe og spinat, sprøde brød stykker og parmesan
Ost
Ostetallerken med 4 oste
125,-udvalg af danske og udenlandske gårdoste serveret med hjemmesylt, nødder og oliven samt hjemmebagt brød
Desserter
Oven Vandes dessert tallerken
115,-Tærte, mousse, kage og is
Danske jordbær med vaniljeis
98,-jordbærcoulis, hyldeblomst granité og sprødt knas
Københavnerstang på vores måde
98,-Kornet af hjemmelavet vaniljeparfait fyldt med ananassorbet, bund af ananascarpaccio, knas og chokoladesauce
Is for sjov
78,-2 slags hjemmelavet iscreme med coulis og hvid chokolade
Blødbagt chokoladekage
98,-med med karamelcreme, knas, vaniljeis og passionscreme