Menukortet hos Restaurant Oven Vande ved Volden er fyldt med smagsfylde herligheder for øjne, sjæl og ganen. Uanset anledning finder man altid vej til vores restaurant. Vælg mellem vores forfriskende forretter, vores møre steaks- og hovedretter. Afslut med klassisk og krydret oste eller vores imodstålige desserter. ~ Velbekomme
Vi anbefaler
Sæsonmenu
Sæsonmenu
Forret: Smørdampet brosmefilet, ærte pure, spinat og fennikel med Sauce på Vesterhaves ost og brunet smør
Mellemret: Stenbiderrogn og salte æbleskiver fyldt med rygeostecreme, æggeblommecreme og plukkede krydderurter
Hovedret: Rosa stegt kalv, friteret kroketter hertil nye kartofler, lys estragonsauce, blomkålspure, braiseret selleribånd og gulerodstimbale
Oste: Udvalg af Arla unika- og udenlandske oste med passende tilbehør
Dessert: Rabarber consommé med vanilje iscreme og hvid chokolade
2 retter 425,- 3 retter 495,- 4 retter 560,- 5 retter 620,-
Forretter
Vælg en af vores forretter. Her går smag, friskhed og råvarer hånd i hånd. Der kan maksimalt vælges 3 forskellige forretter pr. bord.
Koldrøget laks med tigerrejer
148,-sennepscreme, radiser og frisse salat
Jomfruhummer bisque
158,-tilsmagt med cognac, souffle af laks og jomfruhummer, hummerbrud og urter
Rørt tatar med krydderurter og cognac
158,-trøffelmayo, Iberico Chips og plukkede urter
Carpaccio af Black Angus
148,-Trøffel sifoncreme og plukket salat
Steaks af okse
Der kan maksimalt vælges 3 forskellige hovedretter pr. bord.
Oksetournedos fra grill af velhængt kødkvæg fra Grambogaard 220 g
365,-serveres med syltede rødløg og asparges broccoli, håndlun hjemmelavet ægte bearnaisesauce og sprøde fritter
Grambogård velfærds Ribeye 300 gram
378,-serveres med syltede rødløg og asparges broccoli, håndlun hjemmelavet ægte bearnaisesauce og sprøde fritter
Salatskål som sideordrer
45,-
Hovedretter
Klassisk Wienerschnitzel
268,-Pom. Saute, ærte Francaise og Wienerdreng med ansjoser og peberrod
Liguni pasta med scampirejer og blåmuslinger
229,-i hummercreme med tomat, persille og hvidløg, frisk høvlet versterhavsost
Stegt sæsonfisk
355,-med grillet citron, let tilberedt grønt, kartofler og lys creme sauce
Sol over Lillebælt
315,-Laksefaseret rødtungefilet og pankostegt rødspættefilet med håndpillede rejer,
ferskrøget laks, sauce Hollandaise og persille kartoflerVegetar Forret
115,-Bagt selleri, miso sauce, blomkål og hvidløgspure hertil fennikel og spinat vendt i let citronolie
Vegetar Hovedret
225,-Nye kartofler med lys fume sauce på sødmælk og riesling sprøde kartoffel chips, radiser, grøn olie og kørvel
Ost
Ostetallerken med 4 oste
125,-udvalg af danske og udenlandske gårdoste serveret med hjemmesylt, nødder og oliven samt hjemmebagt brød
Desserter
Gateau Marcel (glutenfri)
115,-med rørt vanilje iscreme
Rabarber consommé
98,-med vanilje iscreme og hvid chokolade
Københavnerstang på vores måde
105,-Kornet af hjemmelavet vaniljeparfait fyldt med ananassorbet, bund af ananascarpaccio, knas og chokoladesauce
Is for sjov
88,-2 slags hjemmelavet iscreme med coulis og hvid chokolade
Islagkage
105,-Vaniljeis og hindbæris med portvins marinerede makroner