Menukortet hos Restaurant Oven Vande ved Volden er fyldt med smagsfylde herligheder for øjne, sjæl og ganen. Uanset anledning finder man altid vej til vores restaurant. Vælg mellem vores forfriskende forretter, vores møre steaks- og hovedretter. Afslut med klassisk og krydret oste eller vores imodstålige desserter. ~ Velbekomme
Vi anbefaler
Sæsonmenu December
Fersk røget laks marineret med dild,avocado, rosa grape og dildolie
Krydret Andeconfit, trøffel, vagtelæg, Parmachips og kartoffelpure
Kalvemørbrad, kalve demiglace med estragon og bøgehatte, kartoffelfondant stegt i andefedt
Udvalg af gårdoste fra trolly, serveret med passende tilbehør
Chokoladekage med dulce de leche karamel, syltet appelsin og orangesorbet
2 retter kr. 375,- 3 retter kr. 450,- 4 retter kr. 525,-
Forretter
Vælg en af vores forretter. Her går smag, friskhed og råvarer hånd i hånd. Der kan maksimalt vælges 3 forskellige forretter pr. bord.
Jomfruhummerbisque
128,-cognac - hummerbrud - souffle
Ferskrøget laks fra Kerteminde
125,-crudite af efterårsgrønt, syltet æble og agurk, marinade af trøffel og honning
Carpaccio af lufttørret Black Angus inderlår
128,-Grilleret artiskok og soltørrede tomater, frisk høvlet Parmesan
Rørt tatar med cognac og trøffel
128,-trøffelmayo og sprøde Parmachips
Steaks af okse
Der kan maksimalt vælges 3 forskellige hovedretter pr. bord.
Oksemørbrad fra dansk Hereford kødkvæg
325,-385,-Oksetournedos ca. 200 gram / 250 gram
Striploin
325,-fra Amerikansk Greater Omaha majsfodret kødkvæg 300 gram
Ribeye 350 gram
378,-af Amerikansk Greater Omaha mejsfordret kødkvæg
Suveræn steak den med fedt øjet og masser af marmorering
Hovedretter
Helstegt oksemørbrad
385,-"Chateaubriand" af dansk Hereford kødkvæg. Skåret af oksemørbradens midterstykke, serveret med bearnaise- og trøffelsauce, dagens grønt og kartoffel min. 2 kuverter
Trancheres ved bordet. Der skal påregnes ca. 35 min i trækketid til kødet
Peberbøf af oksemørbrad ( min. 2 kuverter )
365,-Flamberet i cognac og madagaskarpeber med dagens grønt og sprøde fritter.
Teyraki marineret grillspyd
236,-med okse- og kalvemørbrad, hvidløgssmør, ratatouille og sprøde fritter
Braiserede svinekæber i trøffel og svampe glace
248,-cremet hvede Otto med svampe og parmesan
Frisk pasta med skaldyr
238,-kæmpe tigerrejer, krebsehaler og blåmuslinger, tomat, persille, hvidløg, hummerfløde og frisk revet Parmesan
Menuierre stegt havtaske med sprøde Parma chips
298,-bøgehatte – babyspinat – tomatconcasse - hummersauce
Vegetar Menu
288,-Ovnbagt rødbede carpaccio med syltede løg og marineret artiskok samt små plukkede salater, og trøffel honning dressing
Spicy grønsags- og svampewok, stegt perlehvede og puffede græskar kerner
Ost
Kørende ostevogn
115,-Spændende udvalg af danske og udenlandske special oste 3 varianter
serveret med passende tilbehør
Desserter
Københavnerstang på vores måde
98,-kornet af hjemmelavet vaniljeiscreme fyldt med ananassorbet, ananas carpaccio, knas og chokoladesauce
Karamelliseret hvid chokolade Creme Bruleè
98,-toppet med iscreme og knas
Let frossen fransk chokoladekage
98,-sorbet af røde bær og vaniljeiscreme
Crepe Zuzette ( min. 2 kuverter )
136,-Flamberede pandekager i mandel og orange karamelsauce med vaniljeiscreme