MORTENSAFTEN

Mortens aften hos Restaurant Oven Vande

– Hold mortensaften sammen med os…

Mandag d. 10. november på Restaurant Oven Vande Ved Volden.

Lad tænderne løbe i vand, og nyd duften af andesteg på Restaurant Oven Vande Ved Volden. Mandag d. 10. november holder vi nemlig mortensaften. Vi har sammensat en mortensaften menu, du sent vil glemme. Se vores menu herunder.

Forret

  • Gravad laks med dilddressing, plukkede salater, tomat og sprødt rugbrød
    Eller
  • Oksehael terrine med grov kartoffelmos, plukkede oksehale, parmaskinke, frisesalat og karse hertil bagte figner og rødvins glace

Hovedret:

  • Gammeldags andesteg med sprødt skind
    Pom. Paille, hvide- og brune kartofler, hjemmelavet rødkål,
    ½ æble med gele, svesker og dejlig kraftig andesauce

Vælg dessert:

  • Ris a la mande med lun kirsebærsauce
    Eller
  • Æbletærte lavet på marcipan og mandler, vaniljeis på uhomogeniseret mælk

Vælg
2 retter Kr. 398,-
3 retter Kr. 465,-