– Hold mortensaften sammen med os…
Mandag d. 10. november på Restaurant Oven Vande Ved Volden.
Lad tænderne løbe i vand, og nyd duften af andesteg på Restaurant Oven Vande Ved Volden. Mandag d. 10. november holder vi nemlig mortensaften. Vi har sammensat en mortensaften menu, du sent vil glemme. Se vores menu herunder.
Forret
- Gravad laks med dilddressing, plukkede salater, tomat og sprødt rugbrød
Eller - Oksehael terrine med grov kartoffelmos, plukkede oksehale, parmaskinke, frisesalat og karse hertil bagte figner og rødvins glace
Hovedret:
- Gammeldags andesteg med sprødt skind
Pom. Paille, hvide- og brune kartofler, hjemmelavet rødkål,
½ æble med gele, svesker og dejlig kraftig andesauce
Vælg dessert:
- Ris a la mande med lun kirsebærsauce
Eller - Æbletærte lavet på marcipan og mandler, vaniljeis på uhomogeniseret mælk
Vælg
2 retter Kr. 398,-
3 retter Kr. 465,-