Menukortet hos Restaurant Oven Vande ved Volden er fyldt med smagsfylde herligheder for øjne, sjæl og ganen. Uanset anledning finder man altid vej til vores restaurant. Vælg mellem vores forfriskende forretter, vores møre steaks- og hovedretter. Afslut med klassisk og krydret oste eller vores imodstålige desserter. ~ Velbekomme
Vi anbefaler
Sæsonmenu
Sæsonmenu Maj
Forret: Dampet hvide asparges med håndpillet rejer, Sauce Mousseline og krydderurter
Mellemret: Grillet spidskål med sprød kartoffelknas, svampe consommé og ramsløgs olie
Hovedret: Rosa stegt kalv i unghane souffle (fra 16. maj skifter vi til sommerbuk), glaseret mini gulerødder, grillet forårsløg, nye kartofler vendt med løvstille hertil sauce au Poivre
Oste: Udvalg af Arla unika- og udenlandske oste med passende tilbehør
Dessert: Is på cremefraiche og yoghurt, mazarintærte, granité, broken gel og jordær
2 retter 425,- 3 retter 495,- 4 retter 560,- 5 retter 620,-
Forretter
Vælg en af vores forretter. Her går smag, friskhed og råvarer hånd i hånd. Der kan maksimalt vælges 3 forskellige forretter pr. bord.
Koldrøget laks med tigerrejer
148,-sennepscreme, radiser og frisse salat
Jomfruhummer bisque
158,-tilsmagt med cognac, souffle af laks og jomfruhummer, hummerbrud og urter
Rørt tatar med krydderurter og cognac
158,-trøffelmayo, Iberico Chips og plukkede urter
Carpaccio af Black Angus
148,-Trøffel sifoncreme og plukket salat
Steaks af okse
Der kan maksimalt vælges 3 forskellige hovedretter pr. bord.
Oksetournedos fra grill af velhængt kødkvæg fra Grambogaard 220 g
365,-serveres med syltede rødløg og asparges broccoli, håndlun hjemmelavet ægte bearnaisesauce og sprøde fritter
Grambogård velfærds Ribeye 300 gram
378,-serveres med syltede rødløg og asparges broccoli, håndlun hjemmelavet ægte bearnaisesauce og sprøde fritter
Salatskål som sideordrer
45,-
Hovedretter
Klassisk Wienerschnitzel
268,-Pom. Saute, ærte Francaise og Wienerdreng med ansjoser og peberrod
Liguni pasta med scampirejer og blåmuslinger
229,-i hummercreme med tomat, persille og hvidløg, frisk høvlet versterhavsost
Stegt sæsonfisk
355,-med grillet citron, let tilberedt grønt, kartofler og lys creme sauce
Sol over Lillebælt
315,-Laksefaseret rødtungefilet og pankostegt rødspættefilet med håndpillede rejer,
ferskrøget laks, sauce Hollandaise og persille kartoflerVegetar Forret
135,-Grillet spidskål med kartoffelknas, svampe consommé og ramsløgs olie
Vegetar Hovedret
225,-Grillet grønne asparges i duet med dampet hvide asparges
Ost
Ostetallerken med 4 oste
125,-udvalg af danske og udenlandske gårdoste serveret med hjemmesylt, nødder og oliven samt hjemmebagt brød
Desserter
Gateau Marcel (glutenfri)
115,-med rørt vanilje iscreme
Is på creme fraiche og yoghurt
115,-mazarintærte, granite, broken gel og jordbær
Københavnerstang på vores måde
105,-Kornet af hjemmelavet vaniljeparfait fyldt med ananassorbet, bund af ananascarpaccio, knas og chokoladesauce
Is for sjov
88,-2 slags hjemmelavet iscreme med coulis og hvid chokolade
Islagkage
105,-Vaniljeis og hindbæris med portvins marinerede makroner