Menukortet hos Restaurant Oven Vande ved Volden er fyldt med smagsfylde herligheder for øjne, sjæl og ganen. Uanset anledning finder man altid vej til vores restaurant. Vælg mellem vores forfriskende forretter, vores møre steaks- og hovedretter. Afslut med klassisk og krydret oste eller vores imodstålige desserter. ~ Velbekomme
Vi anbefaler
Sæsonmenu
Forret: Hvide asparges med stegt havtaskehale, grøn ærtesauce og krydderurter
Mellemret: Grillet grønne asparges, tyndt skåret lufttørret skinke og ramsløgs mayo
Hovedret: Sprængt kalvespidsbryst i duet med forårs kylling terrine, løgtærte, glaserede forårs grønsager, nye danske kartofler og sauce Velouté tilsmagt med peberrod
Ost: Sprød tartelet, luftig ostecreme, brunoise af ost, pærekompot og frisk trøffel
Dessert: Danske jordbær og pocheret rabarber samt vaniljeis, jordbær sauce og sprød nøddecrumble
2 retter 425,- 3 retter 495,- 4 retter 560,- 5 retter 620,-
Hold på 7 personer eller derover betragtes som selskaber og bedes venligst have forudbestilt menu –
for at sikre, at vi kan levere en god oplevelse af høj kvalitet med begrænset ventetid
Forretter
Vælg en af vores forretter. Her går smag, friskhed og råvarer hånd i hånd. Der kan maksimalt vælges 3 forskellige forretter pr. bord.
Sprøde kroketter med braiseret okse og kalv
148,-løg pure, citron pure og plukkede salater
Jomfruhummer bisque
158,-tilsmagt med cognac, souffle af laks og jomfruhummer, hummerbrud og urter
Rørt tatar med krydderurter og cognac
158,-trøffelmayo, Iberico Chips og plukkede urter
Gratineret jomfruhummer med hvidløgs smør
178frisesalat vendt med dild, grillet citron og aioli
Carpaccio af Black Angus
148,-Trøffel sifoncreme og plukket salat
Steaks af okse
Der kan maksimalt vælges 3 forskellige hovedretter pr. bord.
Oksetournedos fra grill af velhængt kødkvæg 220 g
365,-serveres med syltede rødløg og asparges broccoli, håndlun hjemmelavet ægte bearnaisesauce og sprøde fritter
Ribeye af velhængt okse 300 gram
378,-serveres med syltede rødløg og asparges broccoli, håndlun hjemmelavet ægte bearnaisesauce og sprøde fritter
Salatskål som sideordrer
45,-
Hovedretter
Klassisk Wienerschnitzel
268,-Pom. Saute, ærte Francaise og Wienerdreng med ansjoser og peberrod
Medaglioni med kammusling og ricotta
229,-pillede muslinger, musling sauce, brøndkarse og rogn
Stegt sæsonfisk
355,-med grillet citron, let tilberedt grønt, kartofler og lys creme sauce
Sol over Lillebælt
315,-Laksefaseret rødtungefilet og pankostegt rødspættefilet med håndpillede rejer,
ferskrøget laks, sauce Hollandaise og persille kartoflerVegetar Forret
135,-Duet af grønne og hvide asparges, pocheret æg og ramsløgcreme
Vegetar Hovedret
235,-Nye danske kartofler, grønne ærter, japansk drue tang, vesterhavsost sauce samt sprødt knas vendt med lakrids pulver
Ost
Ostetallerken med 4 oste
125,-udvalg af danske og udenlandske gårdoste serveret med hjemmesylt, nødder og oliven samt hjemmebagt brød
Desserter
Crepes Suzette
158,-flamberet pandekager, vaniljeis, appelsin filet, orange sauce og ristede mandler
Københavnerstang på vores måde
105,-Kornet af hjemmelavet vaniljeparfait fyldt med ananassorbet, bund af ananascarpaccio, knas og chokoladesauce
Isdessert
88,-3 Variationer af iscreme og sorbet med knas – bær coulis
Islagkage
105,-Vaniljeis og hindbæris med portvins marinerede makroner