Kom til Påskebuffet på Restaurant Oven Vande
Gør påsken til noget helt specielt. Bestil bord til den store påskebuffet på Restaurant Oven Vande.
BUFFETEN SERVERES 17., 18. OG 19 APRIL FRA KL. 12.00
Påskebuffet 2025
Udvalgt af sild: marineret og stegte
Hjemmelavet karrysalat
Æg og rejer med citroner, mayonnaise
Ferskrøget laks med slikasparges og rygeostecreame
Skaldyrs salat vendt med aspargessnitter, dild og røddressing
Hønsesalat med bøgehatte og estragon toppet med bacon
Den lune buffet
Stegt fiskefilet med remoulade og citron
Tarteletter med høns i asparges
Hjemmelavede frikadeller
Kold kartoffelsalat
Mørbradbøf i champignon a la creme
Skidenæg i grov sennepssovs og purløg
Lammekølle fyldt med krydderurter
Kartoffel gratin med paprika
Stegt forårskylling med rabarberkompot og kraftig kyllingesauce
Hvide kartofler vendt med persille og purløg
Broccolisalat med tranebær og syltede rødløg
Sprød blandet salat med mormordressing
Ost og dessert
Udvalg af danske og udenlandske oste med oliven og hjemmesylt
Chokoladekage med brændt marenges og skovsyre
Citronfromage med flødeskum og citrus tuilles
KR. 378,-
En påske oplevelse ud over det sædvanlige. Bestil bord allerede nu.