RESTAURANT

Restaurant Oven Vande Ved Volden i Fredericia

Restaurant, steakhouse og brasserie i Fredericia.

Kom og se vores indbydende restaurant og hyggelige omgivelser. Vi glæder os til at Jer.
Nyd et bredt udvalg af spændende retter og friske aromaer fra nogle af de mest karakteristiske retter.

OVEN VANDE FROKOST MENU

Ceviche af rå marineret laks
Springløg, æble, lime, fennikel, ærteskud og yozo mayo

Torunedso af Kalv stegt i pancetta
Syltede bøgehatte, forårsgrønt, stegt kartoffel, kalve demiglace med Dijon og rosa peber

Udvalg af gårdoste
Hjemmesylt og nødder

Hjemmelavet vaniljeisbombe
Solbærsorbet, chokoladesauce og knas

2 retter kr. 250,- 3 retter kr. 325,- 4 retter kr. 390,-

Menuen kan bestilles tirsdag til søndag i tidsrummet kl. 12-15
Menuen kan ikke bestilles til servering i separat lokale
Forudbestilling til min. 10 personer

Vores køkken har et bredt udvalg af herlige menuer og retter til alle, både når det gælder morgen, middag og aften. Ønsker ud information om indhold af ingredienser, fås det ved personalet eller den køkkenansvarlige.

Hold på 8 personer eller derover betragtes som små selskaber og bedes venligst have forudbestilt sammen menu – for at sikre, at vi kan levere en god oplevelse af høj kvalitet med begrænset ventetid.

A LA CARTE AFTEN KORT

Rustikke rammer i en historisk bygning, som fra 1925 og frem til år 2010, dannede ramme om Fredericia Sølvindustri.

Se brochuren omkring tilblivelsen af Oven Vande Ved Volden
Du kan læse mere om Fredericia´s spisested nr. 1 – Klik her.