
En aften med forkælelse
Oven Vande Ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia.
Fredag d. 6. – 13. – 20. -27. februar
Velkomst kl. 18.30
Et glas sprudlende bobler
Snack:
Sprøde wonton – med rørt anderielle – aioli
Canapè – okse carpaccio – grønpesto – parmesan
3 retters menu
Forret:
Koldrøget laks – rygeost creme – agurk – urter
Hovedret:
Kalv spidsbryst let sprængt – svinekæber – vinter grøn – rodfrugter – kraftigt sauce – bagte kartofler
Dessert:
Karamelliseret panna cotta – frugt kompot – vanilje is
Vin menu
1 glas hvidvin, 1 glas rødvin som efterskænkes og 1 glas dessertvin
Minimum 2 kuverter og max 10 kuverter pr bestilling
Book plads og betal online
Pris KUN kr. 675,-
En oplevelse ud over det sædvanlige. Derfor kalder vi det også – “En aften med forkælelse” Book din plads allerede nu.
